СТРАШНАТА КНИГА ЗА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА, ОТ КАТАСТРОФАТА – ЛЕКЦИЯ НА ГЛАВНИЯ МЮФТИЯ?

Лекция на главния мюфтия ще се окаже, вероятно, страшната книга  за Ислямска държава, изпаднала от катастрофирал край хасковското село Маслиново автомобил. За „находката” писаха регионални и национални медии, но някои пропускат пълното заглавие „Методологични и доктринални проблеми в идеологията на „Ислямска държава“. Със същото наименование е лекцията на главния мюфтия д-р Мустафа Хаджи, изнесена на 12 януари от 14.30 часа в големия салон на Българската академия на науките.

Лекцията се организира с любезното съдействие на Българската академия на науките и на нейния председател акад. Стефан Воденичаров. На събитието са поканени висши държавници, дипломати, политици, академици, общественици и представители на различните религиозни деноминации в България, писаха тогава водещи издания. За някои днешната находка също е сред темите на деня, с уточнение, че полицията отказва да коментира книгата, тъй като трябвало да го направи прокуратурата.

olea-625-50 bantivibearings ban

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук