СТРАХ ОТ ИЗВЪНЗЕМНИ В ГОЛЯМО АСЕНОВО И РАДИЕВО

Страх от извънземни в Голямо Асеново и Радиево. Неидентифициран летящ обект посетил землищата на димитровградските села  снощи. За близката среща с него съобщи нашият читател Андрей Андреев, пишещ и публикации от Голямо Асеново. Забелязал го над язовира в населеното място точно в 22:37 часа. Описва го като вид летяща чиния, в червени краски и светещи в същия цвят лампички. Разказът потвърждават други очевидци, които също били на място с него. Докато описваше случката по телефона, той се допитва до някои от тях.

НЛО-то се задържало около 20 минути в непосредствена близост до водоема. Движело се в различни посоки. След това предполагаемата машина отпрашила към Радиево и изчезнала. Има направени снимки, но за момента няма възможност да бъдат показани.

Тръгнах да го щракна с фотоапарата, но не успях да се доближа достатъчно. Бях като вцепенен. Някаква сила сякаш ме задържа на място, но кадри имам разказа с трепет Андрей Андреев. Той не конкретизира размерите, но каза, че са достатъчни в нея да кипи живот. Надълго и нашироко в селото обсъждат посещението, вероятно от друга планета. Със сигурност в следващите дни това ще бъде темата за коментари.  Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

2 КОМЕНТАРИ

  1. Добре се посмях. Летящата чиния е била недовършен проект на нацистка Германия, след края на войната голяма част от учените на Германия се преселват в САЩ и започват да работят за Пентагона. Много по логично е американците да са завършили немския проект и в момента да ги тестват от колкото извънземни да оглеждат българските села.

  2. Това не е летяща чиния..а Красимир Гьорчев от Радиево….Той така си лети вечер като се се прибира от Голямо Асеново….

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук