СТЕФАН ДИМИТРОВ ПРЕЗ ФЕЙСБУК: НЕ ОТИВА НА ДИМОВ ДА СЕ ПРАВИ НА ЦВЕТАНОВ

Г-н Димов се опитва да надскочи ръста си, но лошото е че се опитва да прескочи законите в страната. Не му отива да се прави на Цветан Цветанов. А може би е забравил и че не живеем по времето на Тодор Живков.

Точно от трибуната на местния парламент се говори за политика. Признанието на г-н Димов, че той 4 години не го е правил е много смущаващо, защото той за това е бил избран. Препоръчвам му да е малко по- скромен в изказванията си – не вреди. Като председател на Общинския съвет ще санкционирам всяко гласуване с чужда карта, независимо от това от коя група е съветникът. Неморално е общински съветници да постъпват така. Тези от ГЕРБ да си ги възпитава г-н Димов в партията си. Това коментира във Фейсбук председателят на Общинския съвет в Димитровград Стефан Димитров. Повод стана изказването на кмета Иво Димов, че обмисля вариант да забрани изказванията по политически теми, които Димитров прави от трибуната на Община Димитровград.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

3 КОМЕНТАРИ

  1. Като е толкова загрижен за нас „избирателите“ що Педи не предложи на общинският съвет да закупят апаратура да измерва нивата на замърсяване на въздуха. Че тва обгаззяване от Комбинатчито им не се трае

  2. За жалост това е точно така, процента на децата родени през последните 10 год със белодробни заболявания се увеличава. Това е точно заради Семейното Комбинатче. И че никой не прави нищо.

  3. Ако се сложи такава системе като в Русе да пуска сирените ако замърсяване с вредни газове е над нормата в града няма да може да спим. Особено към 3 или 4 часа сутринта.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук