Стефан Димитров: Постигнахме успех в Хасково. Не сме в Парламента, но ще работим за региона

Димо Стоянов с намерение да сдаде СДС в Хасково

Ясно и категорично, постигнахме успех в нашата област. Изкарахме мандата на коалиция „Реформаторски блок – Глас народен“ /РБ – ГН/ за Хасково. За съжаление, нямаме необходимия процент, на национално ниво, да осъществим мандата и политиките, които бяхме заложили. Това не значи, че няма да работим за региона, от позициите, които заемаме, заяви на пресконференция водачът на Реформаторите за Хасково Стефан Димитров. В нея се включиха следващите в листата Димо Стоянов, Ангел Хаджиангелов, Иво Христов, Тодор Атанасов, както и Диян Бояджиев, който не бе част от листата.

Изпълнихме своя план на местно ниво, различно е на национално. Щабът ни работи както трябва, изпълнихме целите и задачите си. Стигнахме до хората, до които желахме. Кампанията ни бе добре позиционирана, с ясна насока какво искахме за Хасково, посочи още Димитров.

Според предоставените от него данни, за  РБ – ГН са гласували хора между 30 и 50 години – 70%. Мъже и жени, като вот, са в съотношение 65/35%, в полза на мъжете. Родители на деца в чужбина – 65%. 85% от гласовете са на хора с доходи над 1000 лева. От коалицията подчертават със съжаление, че само 10% от земеделците и животновъдите са предпочели Реформаторите.

Хората, с които успяхме да говорим – гласуваха за нас. Десните обаче загубиха вярата в себе си и в общите усилия, посочи Димо Стоянов.

Стоянов, който е председател на СДС в Хасково, изрази намерение да подаде оставка като такъв. Обяви се за изцяло промяна начина на работа. Ангажира се да промени цялата организация – на общинско и областно ниво, призова за оставки и на национално ниво.

Разцеплението вдясно доведе до тези резултати, констатира Ангел Хаджиалнгелов. Когато десните сили работят единно, получават резултати, допълни Диян Бояджиев. Трябва да продължим да гоним целите си. Боли ме от това, че в малките населени места няма справедливост, акцентира Тодор Атанасов.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук