СТЕФАН ДИМИТРОВ ПОЛОЖИ КЛЕТВА КАТО ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК

контакти

newbeautyКлетва като общински съветник, на януарското заседание на ОбС Димитровград, положи Стефан Димитров. Клетвата той положи пред председателя на Общинската избирателна комисия /ОИК/ Димитър Гавазов, след което подписа и клетвен лист.

На местните избори Стефан Димитров бе кандидат за кмет и водач на листата на Коалиция „Да За Димитровград”. На първото, тържествено заседание, той не присъства и не положи клетва. Впоследствие ОИК го заличи от списъка на съветниците, тъй като не подал заявление до комисията, че няма да може да присъства. Последва жалба пред Централната избирателна комисия /ЦИК/, която препрати на Хасковския административен съд /ХАС/, който препрати на Върховния административен съд /ВАС/. Нещата стигнаха отново до ХАС…, В крайна сметка, ЦИК взе решение да отмени, като незаконосъобразно, решението на ОИК. Това позволи полагането на клетва от страна на Стефан Димитров, на третата от мандата сесия.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

  1. Стефане, защо се върна? Виж Георги Иванов кво направи – отдръпна се. Така се пази респект, когато го имаш. Кътай го. И сега какво? Ще трябва да рафинираш нещата допълнително, защото има деривати, които са резистентни на реактификация. Може, само че ще трябва да направиш усилието подплатено с реагенти. И тогава ? Ми тогава Белия Кон може и да е Сивушко, но пак ще свърши работа, стига да му държиш зоб-торба непрекъснато вързана на главата, макар че тия от лозето да са податливи на обратното, защото вече имат една такава, макар и празна.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук