СТЕФАН ДИМИТРОВ – ПАС ЗА ЧЕРВЕНАТА НОМИНАЦИЯ

Стефан Димитров
контакти

[quote]ПИТАЙТЕ БСП, ПРАЩА СВОБОДНИЯТ ДЕМОКРАТ[/quote]

Питайте БСП за номинацията ми. Аз не съм член на тази партия. Не мога да коментирам такива предложения. Обърнете се към ръководството им. Така Стефан Димитров отговори на въпрос как приема вкарването на името му сред червените кандидат-депутати, от социалисти в Симеоновград. Такава информация в публичното пространство се появи през седмицата и не бе отречена.

Според организационния механизъм за излъчване на кандидати от БСП, организациите сами преценят кого да издигнат, но, за да се гледа и на следващо равнище номинацията, предложеният трябва да даде съгласие до края на работния ден утре. Въпрос ще направи ли това, Стефан Димитров изобщо не допусна.

Поддържаме добри отношения със Стефан. Той ще дойде на политически съвет и ако има нещо такова, ще ми каже. Сериозен човек е. От самото начало е с нас. Вярвам му. Така пък отговори на същия въпрос Стефан Софиянски. Лидерът на ССД  бе в Димитровград за отчетно събрание на структурата, на което се избра и ръководство.

 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук