Стендъп комеди и лятно кино в Димитровград, автокино в Хасково

Стендъп комеди и лятно кино предстоят в неделната вечер на 29 август в Димитровград, част от програмата за празника на града. Същевременно, в две последователни вечери – на 2 и 3 септември, в Хасково ще има автокино. Вход – свободен.

Стендъп комедията „Нема к`во” ще е тази вечер от 20 часа на димитровградския пл. „Поезия“. Организаторите обещават взрив от добро настроение и много смях, забавна илюзия, обединени в атрактивно и забавно шоу. То ще е с участието на комедианта Калин Кирилов и илюзиониста Венсан.

Час по-късно, от 21:00 часа отново на пл. „Поезия“ ще започне излъчването на филма „Голата истина за група „Жигули“. Изживяването ще срещне зрителите с ударен диалог, комични обрати и силната актьорска игра на  Михаил Билалов, Ирини Жамбонас, Герасим Георгиев-Геро, Филип Аврамов, Димитър Рачков и Лилия Маравиля, в новия български филм.

В Хасково хората ще имат възможност да се насладят на българските филмови ленти „Диви и щастливи“ (на 2 септември) и „Привличане“ (на 3 септември), както и да се срещнат с любимците на публиката Яна Маринова и Александър Сано. Автокиното ще бъде позиционирано на паркинга на „Кауфланд“. Паркирането на автомобилите ще започне в 19,30 часа, а прожекциите на култовите български ленти са от 20,30 часа на посочените две дати.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук