Стартира 22-то издание на HASKOVO JAZZ

Този понеделник ще стартира 22-то издание на HASKOVO JAZZ, с основен организатор почетният гражданин на Хасково Димитър Русев.

Входът за всички събития е свободен. Първото от тях ще бъде на 24 септември от 19:00 часа в клуб „Ралица“, когато ще бъде открита изложба с плакати, последвана от първата музикална проява в програмата.

Във вторник, началото е от 18:30 часа в Градска художествена галерия „Атанас Шаренков“, със специалното участие на Акустично джаз трио – Димитровград…

Програмата продължава до 29 септември, събота, включително. Какво включва тя в конкретика, може да видите на снимката встрани, както и на фейсбук страницата на Haskovo Jazz Fest.

HASKOVO JAZZ се организира всеки септември от Джаз клуб – Хасково, създаден преди 32 години. През годините музикалният форум в областния град се превърна в един от авторитетните национални джаз фестивали, с участието на утвърдени музиканти от цял свят.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук