Старица хвърли 3500 лева от жилището си

контакти

Старица хвърли от жилището си 3500 лева, подведена по позната схема. Това е станало в Хасково, където ало измамите зачестяват. Подробности за последния известен засега случай дават от Областната дирекция на МВР.

Снощи в 21,29 часа на спешния телефон в управлението е подаден сигнал от 88-годишна. Тя съобщила, че около 20 часа на стационарния й телефон позвънил мъж, представил се за лекар.

По познатата схема „пострадал роднина /син/“, за която се нужни пари за лечение, възрастната жена се разделила с наличните си 3500 лева, които хвърлила на мнимия лекар от петия етаж на жилището си на улица „К. Величков“ в Хасково.

За пореден път полицаите умоляват гражданите при подобни случаи веднага да сигнализират в полицейското управление. Лекари, следователи или полицаи не искат пари на ръка. Искането на каквато й да е сума е сигурен индикатор за измама.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук