Старица е с множество травми, след катастрофа в Димитровград

Още 187 коли са заснети за превишена скорост по пътищата в региона

контакти

Възрастна пътничка на 78 години пострада сериозно при катастрофа на бул. „Раковски“ до кръстовището с ул. „Химкомбинатска“ в Димитровград. Старицата е с фрактура на лява предмишница и множество травми по тялото и главата. Настанена е в МБАЛ – Хасково без опасност за живота, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Катастрофата става в късния следобед в четвъртък. 18-годишна с Ауди завива наляво и отнема предимството на автомобил Ваз, шофиран от 82-годишен. От удара е пострадала 78-годишната димитровградчанка, возеща се във Ваз-а.

Същевременно, продължава акцията на полицията по пътищата в региона. В рамките на вчерашния ден са заснети 187 коли за превишена скорост, съставени са 70  и са връчени 11 електронни фиша и 12 наказателни постановления. На нарушителите са съставени 50 акта и 67 фиша, издадени са и 7 принудителни административни мерки. Припомняме, че за предходните три дни 388 коли са заснети за превишена скорост.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук