Старица даде 23 000 лева за залавяне на ало измамници

контакти

Старица е била подведена в Димитровград да даде голяма сума пари, за да помогне при залавянето на ало измамници, информира в бюлетина си МВР – Хасково.

Вчера в 10,50 часа в димитровградското управление е подала сигнал 86-годишна, която заявила, че в 9,40 часа на стационарния й телефон позвънил мъж, представил се за полицай. Той й обяснил, че за да бъдат заловени телефонни измамници, тя ще трябва да съдейства, като за целта приготви пари, които после ще бъдат върнати.

Възрастната жена имала 23 000 лева, които сложила в найлонова чанта и ги предала на мъж, чакащ я пред входната й врата на жилището на улица „Иванка Ботева“. Тя описала посредника като висок 1,7 м., облечен в светлоотразителна жилетка.

След час, бабата усетила, че е измамена и сигнализирала в управлението. Работата по образуваното досъдебно производство продължава, поясняват от пресслужбата на полицията.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук