Станислав Дечев е кандидат-кметът на ГЕРБ за Хасково

Утвърдени от Изпълнителната комисия са имената и за още два областни града – Русе и Пловдив

Областният управител Станислав Дечев е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Хасково. Това утвърди днес Изпълнителната комисия на свое заседание. Заедно с Хасково са утвърдени и кандидатите за още два областни града – Русе и Пловдив.

Станислав Дечев е магистър по „Автоматика и системотехника“ от пловдивския филиал на Техническия университет в София. Работил е в ДФ „Земеделие” – Хасково, бил е и общински съветник в местния парламент, кратко го представят в съобщението от партийния пресцентър.

По-подробна е информацията за колежката ме кандидатка от Русе – Диана Иванова, в момента Иванова директор на Професионалната гимназия по облекло в града. Тя е магистър по „Автоматизация на производството“ от РУ „Ангел Кънчев“. Освен това през 2018 г. е отличена с наградата „Директор на годината“ на Синдиката на българските учители, притежава и грамота „Посланик на Русе“ за високи постижения и принос към подобряването на имиджа на Русе и утвърждаването му като модерен и културен европейски център. Присъдено й е и почетното отличие „Неофит Рилски“ за дългогодишна цялостна високо професионална трудова дейност в системата на народната просвета на МОН.

Кандидат-кметът на ГЕРБ за Пловдив – Здравко Димитров, също, както и Дечев, е областен управител в момента. Завършил е Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ като бакалавър по „Спортна икономика“, след което защитава магистратури по „Психология“, „Публична администрация“ и „Финансов мениджмънт“. Димитров е награден от министъра на отбраната с медал за принос към Министерството на отбраната, а през 2015 г. е отличен с най-високото църковно отличие „Св. Апостол Ерм“. Той е и дългогодишен състезател по баскетбол, а от 1994 г. до 2007 г. президент на БК „Академик“ – Пловдив. Иван Тотев остава областен координатор на ГЕРБ в града, информират още от пресцентъра на ГЕРБ.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук