СТАНА: БОЙКО БОРИСОВ СЕ ОТТЕГЛЯ. ИДАТ ИЗБОРИ

Бойко Борисов
контакти

Премиерът и правителството подават оставка днес на обяд. Това заяви Бойко Борисов преди минути в Народното събрание. Така той отмени и структурните промени в кабинета, които днес трябваше да се направят. Както вече стана ясно парламентът трябваше да гласува новият вицепремиер Лиляна Павлова и поемането на финансовото министерство от Томислав Дончев, след оттеглянето на Симеон Дянков.

Държавата има нужда от нов кредит на доверие, хората да определят кой ще ги управлява нататък. Ние направихме много, заяви в обръщението си министър-председателят, изброявайки постиженията на управлението си.

Няма да правим структурни промени днес. На обяд ще си подам оставката. Съветвам ви да направите всичко това и вие. От тук насетне българите да избират, заяви Борисов на станалите в народното събрание. Специално обръщение той направи към Иван Костов, който положил огромни усилия да върне БСП и ДПС на глас, но хората ще го оценят. Считам, че след като по този начин /отказ от заседанието за структурни промени/ колегите от БСП и ДПС направиха опасен прецедент, това ще им се върне, бъдете сигурни, обърна се той и към най-големите след ГЕРБ партии в парламента.

Имаме достойнство, имаме чест. Аз обичам да ходя сред хората, не искам да съм зад железа. Няма да участваме в програмен кабинет! Няма да участваме и в служебно правителство. Ще се явим сами на избори, категоричен бе Бойко Борисов.

Специални благодарности, чрез вътрешния министър, той отправи към полицаите за положените усилия. Благодари и на всички, които са го подкрепяли. Щом народът иска улицата да управлява държавата, да го направи! След завършване на дневния ред, отиваме да си подадем оставката, завърши Борисов. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук