Сръбска банда забива на басейн „Химик”, каскади по бул. „Благоев”

контакти

В съботната вечер на 25 август феновете на рока ще могат да забиват с една от най-ярките балкански банди в твърдия рок сръбската „ALOGIA“. От 21 ч. на басейн „Химик“ ще има истинско шоу за меломаните. Преди да излязат сърбите публиката ще подгреят момчетата от местната рок банда „Карбуратор“ и старазагорската „Dark lake“.

От 19 ч. на булевард „Димитър Благоев“ в отсечката от кръговото на Спортна зала до ул. „Ромен Ролан” ще се състои истински екшън с каскади с БМВ-та, АТВ-та и мотори. За празника на Димитровград специално участие ще има един от най-добрите стънтъри и каскадьори, който от години работи в Италия и Китай в най-зрелищни шоу програми. Димитровградчанинът Венцислав Василев – Венци е каскадьор на световно равнище и участва в атрактивни шоу програми по целия свят. В събота той, заедно с Милен Колев – Американеца и Михаил Бакърджиев – Мишо ще възпламенят истински взрив от емоции за почитателите на екстремните изпълнения.

Снимка от sdcafe.rs 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук