СРЕЩУ ТАКСА ОТ ЛЕВ, ЗАПИСВАТ В ШКОЛИТЕ НА ДЕТСКИЯ ЦЕНТЪР

Записване на деца и младежи за извънкласни дейности тече в Общинско предприятие „Детски и младежки център“ – Димитровград. Срещу месечна такса от 1 лев, всеки може да се запише в желаните форми, за периода 2016/2017 г. Това става до 21 септември, като заниманията стартират от началото на октомври 2016 г., информират от предприятието.auto-banner

Необходимо е попълването на заявление от родител или настойник. В него трябва да бъдат посочени желаните школи или кръжоци. Заявления могат да бъдат намерени на различни места в Димитровград.

Всяко дете има право да участва в до три от предлаганите извънкласни форми. Те се сформират до 28 септември и са до 15 участници.

Още и конкретна информация  – на Фейсбук страницата на Детския и младежки център, където се носят попълнените заявления.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук