Сред учителите на годината е кандидатът за кмет на Димитровград на ПП-ДБ

контакти

Сред учителите на годината е кандидатът за кмет на Димитровград на коалиция „Продължаваме промяната – „Демократична България“ (ПП-ДБ). Става дума за учителя Калоян Добрев. Това обясни след регистрацията в Общинската избирателна комисия председателят на местната структура на ПП Александър Димитров, заедно с представителя на ДБ Иван Ванчев и други от структурата.

За нас той е най-подходящ, защото е млад, енергичен, образован и носи в себе си духа на промяната, обясни Димитров.

Калоян Добрев

Запитан за евентуалната кандидатура на народния представител от коалицията Катя Панева, председателят обясни, че са имали преговори почти до последния момент, като изборът е паднал върху Калоян Добрев, който ще е и водач на листата.

Народният представител от 29 МИР-Хасково и Димитровград на ПП-ДБ Катя Панева коментира в отговор на въпрос, че не е претендирала лично да бъде издигната за кандидат-кмет на общината или за място в съветническата листа и продължава да работи в парламента за добруването на всички граждани от област Хасково. „В Народното събрание ме изпрати силният преференциален вот на хората от област Хасково, включително и от община Димитровград и не мога да излъжа тяхното доверие с участие в местните избори само след няколко месеца. Разбира се, оставам ангажирана и съпричастна към младия екип от Димитровград и ще помагам според възможностите си.”

Листа от 22 кандидати за общински съветници регистрира в Димитровград ПП-ДБ. Ще издигне кандидати за кметове на селата Добрич, Крум, Крепост и Бряст.

Според споделеното, преобладаващата част от кандидатите за Местния парламент са млади и образовани хора, които носят духа на промяната и желаят тя да настъпи в Димитровград. Съставът на листата е следния:

 1. Калоян Добрев
 2. Иван Ванчев
 3. Александър Димитров
 4. Хасан Бекир
 5. Георги Апостолов
 6. Деян Димов
 7. Светослав Господинов
 8. Данаил Караиванов
 9. Здравко Атанасов
 10. Полина Никитова
 11. Мария Милкова

12 Янислав Георгиев

 1. Димитър Петров
 2. Десислава Стойчева
 3. Господин Велчев
 4. Чавдар Чеков
 5. Милена Петрова
 6. Ангел Милков
 7. Живко Тодоров
 8. Димо Димов
 9. Атанас Шеретудис
 10. Минка СтояноваПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук