Средната заплата в „Неохим“ надмина 1500 лева

Подготвя се планов ремонт, набират персонал

Средната работна заплата в „Неохим“ АД, за първото петмесечие, е над 1500 лева, по данни на отдел „Човешки ресурси“ в компанията, информира „Химик Online”. Това представлява близо 10-процентен ръст спрямо същия период на миналата година. Ваучерите за храна, които получават работещите в компанията, не са включени в тези изчисления.

От 1 февруари тази година фондът за изплащане на бонуси, при постигнат положителен финансов резултат за съответния месец за работещите в дружеството, бе увеличен на 20 на сто от брутното месечно възнаграждение. От 1 юли този фонд ще нарасне на 25 процента. Това показва, че засега, бизнес-планът за 2017 г. се изпълнява, коментираха от мениджмънта на „Неохим”. Оттам припомнят, че още през октомври миналата година ръководството съобщи, че изготвяният бизнес-план на компанията за 2017 г. предвижда средната работна заплата да достигне 1500 лева.

В момента в „Неохим“ се прави подготовка за годишния планов ремонт на производствените съоръжения и инсталации. Във връзка с това продължава набирането на персонал за ремонтните дейности за позициите шлосер и електромонтьор.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук