Сребро и бронз за двама от Combat Sport на Балканско по бразилско джу джицу

контакти

Сребро и бронз завоюваха двама представители на димитровградския спортен клуб по бойни изкуства Combat Sport на Балканско първенство по бразилско джу джицу, провело се в София на 24 февруари.

С толкова състезатели участва и клубът, при младежите, съобщи треньорът на клуба Павел Димитров. Състезанието беше мащабно и добре организирано. Имаше участници от България, Румъния, Сърбия, Гърция и Турция, добави той.

С отличията се окичиха Калоян Стоименов и Даниел Момчилов. След добре изиграни срещи в своите категории, Даниел Момчилов взе сребърен медал и второ място в своята категория.

Калоян Стоименов участва за пръв път на състезание по бразилско джу джицу и се представи отлично. Въпреки малкото време за подготовка, което имаше, той изигра много добре схватките си и се пребори за бронза и трето място в своята категория.

Всички бяха добре подготвени и срещите бяха атрактивни. Много съм доволен от представянето на нашите състезатели. Ние сравнително отскоро тренираме бразилско джу джицу в нашия клуб и тези медали от състезание с такъв ранг са голям успех за нас, подчерта треньорът на Combat Sport Павел Димитров.

Продължаваме усилено нашите тренировки по ММА и тренировките по бразилско джу джицу. Готвим се за следващите състезания от календара, каза още треньорът.

На водещата снимка: Даниел Момчилов (вляво) и Калоян Стоименов, заедно с треньора си Павел Димитров (по средата)Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук