СПОДЕЛИ ПЪТЕШЕСТВИЕ, СПЕЧЕЛИ НАГРАДА ОТ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС

контакти

„Сподели града, сподели света“ е тема на национален конкурс, организиран от “Do the right mix – придвижвай се разумно” и НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“. Той е за видео и снимка, свързани със споделеното пътуване с личния автомобил в градска среда. Конкурсът е активен от 14 ноември до февруари следващата година, съобщават от Регионалната инспекция по околна среда и води /РИОСВ/ – Хасково.

В надпреварата могат да се включат всички хора, на възраст от 18 до 50 години. Те трябва да споделят снимка или кратко видео. Кадрите се приемат до 5 декември на имейл: [email protected] , на който трябва да бъдат изпратени трите имена и възрастта на кандидата, име на проекта и линк, на който е качена кандидатурата. От РИОСВ молят участниците да изпратят кратка информация и копие от материалите си и на имейл: [email protected].

Шестима финалисти – по трима, излъчени в категориите ‚видео‘ и ‚снимка‘, ще получат материални награди, които ще бъдат връчени по време на официална церемония в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ през февруари. Фотографиите и селектирани кадри от видео-кандидатурите на всички участници ще бъдат представени на изложба на открито в центъра на София.

Повече за конкурса вижте тук.

office2 banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук