Споделете чрез любима книга част от себе си, кани Градска библиотека „Пеньо Пенев“

Инициатива преди празниците подема димитровградската Градска библиотека „Пеньо Пенев“. Идеята е в определено пространство желаещите да поставят любими книги, които да бъдат избрани от фонда, а с тях – да споделят част от себе си с другите посетители. Ето и обръщението от библиотеката:

Скъпи читатели от семейството на Градска библиотека, предстоят ни едни от най-светлите празници, в които център е споделянето и общността.

Оставихме тази витрина празна, за да можете вие – НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ – да я напълните с вашите любими книги! Нека това е НАШАТА ВИТРИНА – в която чрез любимата си книга да споделите и част от себе си с другите хора, привлечени от думите.

Намерете своята любима книга във фонда на Библиотеката и я поставете на витрината и ако желаете, вземете от там друга – това е нашия начин да бъдем заедно в годината, когато, уви, физически това е трудно! Това е начин да бъдем споделени и част от общността.

Желаем ви весели празнични дни и една по-добра, благословена и успешна 2021 година!

Същевременно, припомняме, че тази година децата отново могат да изпращат своите писма до Дядо Коледа. Пощенската станция е разположена в градината на Градска библиотека „Пеньо Пенев”, където малчуганите ще могат да пускат своите писма до белобрадия старец. Тя работи от понеделник до петък, бе обявено при запалване светлините на Дървото на надеждата в Димитровград.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук