Споделете послания за надежда, кани Градска библиотека „Пеньо Пенев“

В духа на Рождество Христово и Коледа, Градска библиотека „Пеньо Пенев“ – Димитровград стартира нова инициатива – „Послания за надежда“, насочена към димитровградската общност.

От библиотеката канят всеки да отправи свое позитивно послание или да вдъхне доброта, чрез лични мисли и пожелания за предстоящата 2022 година.

Пожеланията ще се записват собственоръчно от хората на специално табло на входа на Библиотеката, за да бъдат споделени с повече наши съграждани до настъпване на коледно-новогодишните празници. Впоследствие те ще бъдат публикувани чрез нашите комуникационни канали, за да стоплят сърцата на повече хора, вдъхвайки им вяра и оптимизъм в бъдещето, посочват организаторите.

Посланията за надежда ще достигнат и до всички читатели на Библиотеката, като станат част от ръчно изработени разделители за книги, и така зареждат с надежда, топлина и позитивизъм през цялата 2022 година.

Пожеланията ще могат да се изпращат до библиотеката и по електронна поща, като съобщение чрез страницата във Фейсбук – Градска библиотека „Пеньо Пенев“ – Димитровград или на телефон 0391 66 956.

Нека вярата, надеждата и любовта ни съпътства неотменно през цялата 2022 година!, пожелават от Градска библиотека „Пеньо Пенев“.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук