Спират за къпане басейн „Химик“ във вторник и сряда

Невъзможно ще са къпането и плуването на димитровградския басейн „Химик“ във вторник и сряда – 16 и 17 август. Но не заради призивите европейците да намалят къпането, за да се противопоставят на руския газов натиск, а заради профилактика.

Любителите на водните спортове могат да заповядат отново на 18 август – четвъртък, когато съоръжението отново ще работи с редовното си работно време  от 10 до 19 часа, всеки ден, информират от Община Димитровград.

За отбелязване е, че за ползване на общинското спортно съоръжение цените на билетите десета поредна година остават непроменени. За деца до 7 годишна възраст басейнът е безплатен, младежите до 18 години плащат за вход  1лв., а над 18 за хора над 18 години билетът е 3 лв. Басейнът е обезпечен със спасител, припомнят от Общината.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук