СПИРАТ ВОДАТА ПО ДВЕ УЛИЦИ НА 17 АПРИЛ

Без вода ще бъдат абонатите по две улици на 17 април, съобщават от ВиК – Димитровград. Крановете ще пресъхнат по ул. „Лиляна Димитрова“ и „Ана Маймункова“. Режимът ще започне от 9:00 часа и ще продължи до 16:00 часа.

Безводието се налага заради ремонтите по изграждането на Водния цикъл. Ръководството на Водното дружество се извинява на гражданите за създаденото неудобство.asfalt-podgotovka

Междувременно, продължават дейностите по асфалтирането, след приключилите ремонти на участъци. Вчера се положи настилка на ул. „Гоце Делчев“. Днес работниците подготвяха трасето при връзката на булевардите „Стефан Стамболов“ и „Георги Раковски“. Там се създаде известно неудобство за шофьорите, защото част от платното бе затворено. За асфалтиране ще се подготвят също бул. „Христо Ботев“ и ул. „Цар Симеон“.  

[box_info]Целият свят в един екран с ТРАКИЯ КАБЕЛ – www.trakiacable.net  [/box_info] 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук