СПИПАХА ХЕРОИН ЗА 280 000 ЛЕВА СКЪТАН В АКУМУЛАТОР

контакти

Хероин за 280 000 лв. спипаха в български влекач с полуремарке митничарите на Капитан Андреево. Камионът, управляван от българин, е пътувал от Турция за България, натоварен с цимент, съобщават от Агенция Митници.

След пристигането си на граничния пункт, возилото било изпратено за проверка с рентген. Тя регистрирала съмнителни уплътнения на нетипични места. Щателната проверка впоследствие довела до откриването на 17 пакета с дрога в единия от акумулаторите. Общото количество на открития хероин е 5,78 кг.

По случая работи разследващ митнически инспектор от Митница Свиленград, под наблюдението на Окръжна прокуратура Хасково, уточняват от Агенцията.

Това е втори случай на открит хероин в рамките на два дни на Капитан Андреево. На 18 септември там бе заловен пак българин почти със същото количество от наркотика – 5,5 кг. 

 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук