Спипаха апаши с мед и железа от бивш комбинат за коприна

контакти

Апаши, откраднали медни проводници и железа от бивш комбинат за преработка на коприна в Димитровград, са задържани от полицията.

Вчера на ул. „Десета“, в димитровградския кв. „Изток“, униформени извършвали обход, когато забелязали  двама мъже, носещи чували.

Изяснило се е, че в тях има парчета нарязани медни силови проводници с изолация, с общо тегло 40 кг. Мъжете на 35 и 32 години признали, че задигнали кабелите от двор на бивш комбинат за преработка на коприна в града. Предали откраднатото с протоколи.

Служителите от управлението проверили и самия комбинат на бул. „Димитър Благоев“. Там видели още един, товарещ железа в чувал с тегло 50 кг. 52-годишният е заловен на място и предал железата на разследващите.

Още един е отведен управлението в Димитровград вчера. Той е заподозрян в кражба, станала в края на септември, на дамска чанта от стая в местната болница. Жителят на село Криво поле признал, че я задигнал и в нея имало 50 лв., 60 евро и телефон, съобщават от пресслужбата на полицията.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук