СПИПАНИЯТ С ДИЗАЙНЕРСКА ДРОГА – БИВШ СЛУЖИТЕЛ НА ОБЩИНАТА

контакти

newbeautyСпипаният с дизайнерска дрога Атанас Вишанов се оказа бивш служител на Община Димитровград. Той е бил старши специалист през периода септември 2009 – ноември 2010 г., в тогавашния отдел „Устройство на територията и строителен контрол“.

Както писахме по-рано днес, той е бил задържан на 26 февруари с 4,2 кг. високорисково наркотично вещество, известно като ММВ – СНМINACA, по информация на държавното обвинение.

Окръжна прокуратура – Хасково внесе искане в съда за вземане на постоянна мярка „задържане под стража“.

Димитровградчанинът е оставен в ареста, за държане и разпространение на дизайнерска дрога, реши Хасковският окръжен съд. Според адвоката на Вишанов, не може да става дума за престъпление, защото установеното вещество не е в списъка със забранени наркотични вещества. Днешното решение може да бъде обжалвано пред Апелативен съд Пловдив.

tivibearings ban



Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

2 КОМЕНТАРИ

  1. Коментарът е изтрит, поради квалификации и обиди, което в този сайт е недопустимо.

  2. Мисля, че е спипан, защото играе солово и индивидуално и местната организирана мрежа го е осветила заради нелоялна конкуренция. Всичко е много просто.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук