СПЕШНО: ПАЗАРДИШКИ ДОКТОР СМЕНЯ НАКОВ В МБАЛ

контакти

Д-р Георги Геров – директор на Центъра за спешна медицинска помощ в Пазарджик, ще бъде предложен за временен управител на димитровградската МБАЛ „Света Екатерина“, на мястото на сегашния д-р Здравко Наков, научи izvestnik. Медикът е с голям професионален опит и стаж, ползва се и с препоръките на авторитетни лица. Инициативата е от сесийната група на БСП, чиито представители са провели и съгласувателни срещи с останалите сесийни групи. Кой ще внесе извънредната докладна, обаче все още не е ясно.

Потърсен за коментар председателят на социалистите в местния парламент Сашо Спасов не вдигна телефона си. Колегата му Тодор Тодоров – съветник и заместник-председател на БСП – Димитровград бе крайно лаконичен. Не мога да коментирам засега. Направили сме първата крачка. Предстоят разговори. В момента сме в нулева позиция, коментира той. За повече информация предложи да се обадим утре, което и ще направим. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук