СПЕЦ ГРУПИ ЛЪСКАТ EVN СЛЕД ПРОТЕСТИТЕ

EVN
контакти

Мобилна група от Пловдив обикаля Южна България да чисти стъклата на EVN, след канонадите от яйца в дните на протести. Днес са в Димитровград.

Получихме нареждане и дойдохме специално да почистим, сподели Атанас Кръстев – ръководител на мобилната група. Той, заедно с още един свой колега търкаха остатъците от яйца по прозорците, след тридневния протест.

За първи път ни повикаха в Димитровград. Ползваме препарат – специална мостра за стъкла. Трудно се премахват остатъците от яйца. Още повече, когато са засъхнали от няколко дена. Миризмата също не е много приятна. Налага се минаване по 5-6 пъти, за да падне всичката мръсотия. Ако е само прах, става по-лесно. Засега не са ни викали в Хасково или в някои от другите градове от областта. В момента колегите са в Чирпан, допълни ръководителят.

Той каза, че е работник към варненската фирма „Вики Комфорт 2004“ ЕООД. В пловдивската мобилна група има 6 човека, както и допълнителен персонал. Ако има нужда от по-мащабно почистване, се викат хора и от други офиси. Освен в Пловдив, разполага с такива още в още няколко града. Дружеството има сключен договор с EVN за почистване на цялата структура на енергийната компания.

Двамата идват след почистване в Пловдив. Там ситуацията била по-лоша. Освен повече яйца по прозорците, имало и домати. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук