Специалист от болница „Майчин дом“ ще преглежда в Димитровград и на 30 октомври

На 30 октомври 2021г. /събота/ от 9.30 часа в гинекологичния кабинет в Медицински център „Шанс” – Димитровград ще продължат скрининговите прегледи от д-р Николай Гешев, асистент по акушерство и гинекология в Клиника Патология на бременността, СБАЛАГ „Майчин дом“, съобщават от Общината.

Прегледите със специалиста от най-голямата акушеро-гинекологична университетска болница в страната „Майчин дом” се извършват с предварително записване, като пациентите могат да ползват направления.

Прегледите  се осъществяват в резултат на споразумение за сътрудничество между Община Димитровград и Специализирана болница за активно лечение по акушерство и гинекология „Майчин дом”, за съвместна дейност в областта на здравеопазването, чрез извършване на онкологичен скриниг, стерилитет, скрининг на рак на гърдата и обща гинекология.

Д-р Николай Гешев е специалист по акушерство и гинекология в София с медицински опит и интереси в областите ултразвукова диагностика, проследяване на бременност, скрининг в онкогинекология, колпоскопия и лечение на лезии на маточната шийка.

Телефон за записване: 0897079757Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук