СПАЙДЪРМЕН В ПАРЛАМЕНТА ПУСКА ВОЛНИ ПЕПЕРУДИ

Маскиран почти като спайдърмен човек е отворил няколко кутии в Народното събрание днес, от които излетели истински пеперуди. Това той направил по време на обедната почивка на депутатите.

Засега няма информация каква е целта на акцията. Само се знае, че човекът напуснал кулоарите на Парламента веднага след като пуснал насекомите. Последните предизвикали притеснение, но и интерес сред народните представители и журналистите. Според експерти символиката се свързва с „отлетяването“.

Пеперудите са три вида – Danaus (монарх), от род Морфо и семейство Папилиониде, по информация от Агенция Фокус.

Пред Известник.инфо народният представтел от ГЕРБ Владимир Митрушев потвърди за пуснатите пеперуди. Той обаче каза, че не е бил пряк свидетел. По думите му човекът, който е пуснал летящите насекоми е имал еднократен пропуск. Повече подробности Митрушев не даде, защото в момента течеше заседание на Народното събрание. Другият депутат от Димитровград – Жара Пенева от редиците на БСП, също не успя да каже повече по телефона заради течащото заседанието. Уточни само, че също не е станала пряк свидетел.

Видео може да видите тук.  

Снимка от БГНЕС 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук