Спад на престъпността отчетоха на работна среща с кметове в Димитровград

Спад на престъпността в общината е отчел ръководителят на димитровгардското полицейско управление гл. инспектор Диньо Динев. Това той е информирал на работна среща с кметовете и кметските наместници от населените места в общината, организирана от кмета на Димитровград Иво Димов. Готовността на служителите на реда за съвместна работа с кметовете по места е заявил Динев.

Във своеобразния ден на кмета участваха още секретарят на общината Венета Колева, ръководителят на EVN – Димитровград Пеньо Паунов, експерти от общинска администрация.

Сред обсъдените теми бе състоянието на електропреносната мрежа в общината и къде предстои да бъдат извършени подобрения по нея, залегнали в инвестиционната програма на дружеството.

Другите теми бяха за социалните програми и възможностите на хората от малките населени места да се възползват от тях, както и взаимодействието на кметовете по програмите към Бюрото по труда и текущи въпроси.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук