Социален работник търсят за центъра за пълнолетни с деменция в Димитровград

контакти

Процедура за прием на документи за заемане на длъжността „Социален работник” в Центъра за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с деменция – на пълно работно време, открива Община Димитровград.

Кандидатите трябва да имат завършено висше образование „бакалавър” в социалните науки, хуманитарни науки с професионално направление – „Социални дейности”, „Социална педагогика” или „Педагогика”. Професионалният опит не е задължителен, но наличието му по специалността ще се счита за предимство.

Кандидатите трябва да имат още: отлични познания на Закона за социалните услуги и Правилника за прилагането му, Наредбата за качеството на социалните услуги, Закона за интеграция на хората с увреждания и Правилника за прилагането му, Закон за защита на личните данни, Методическото указание за дейността на центровете за настаняване от семеен тип. Те трябва да имат моралната и психологическа нагласа да работи с лица с увреждания.

Крайният срок за подаване на документите е до 17.00 ч. на 03.02.2023 г.

Допълнителна имформация може да се получи в общинска администрация, Център  за информация и услуги на граждани, гише № 1 „Деловодство” или от сайта на Община Димитровград, раздел „Кариери”, „Обявления за конкурси“ – на следния ЛИНК.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук