Солариум в Хасково продава НАП, 15 800 лева е началната цена

Предлага го на търг заедно с монетен апарат и комплект от 100 броя жетони

контакти

Солариум – в много добро състояние, 10 годишен, продават публичните изпълнители от НАП в Хасково. Съоръжението е марка ISUN CPS 160/180 W SL ORANGE и се предлага на търг заедно с монетен апарат и комплект от 100 броя жетони.

Намира се на адрес в Хасково и може да бъде огледан още от днес, 28 октомври, до 3 ноември включително, при спазване на мерките за епидемична безопасност. Първоначалната му цена е 15 800 лв. Желаещите да го откупят следва да подадат ценово предложение, не по-ниско от стартовата цена, в срок до 3 ноември. До същата дата се внася и депозит в размер на 20% от първоначално обявената цена на съоръжението.

Близо 98 хиляди лева събраха от търгове публичните изпълнители на НАП през третото тримесечие на годината, след като образуването на нови изпълнителни дела и прилагането на принудителни мерки за събиране на неплатени в срок публични задължения бяха възобновени. Преди това известно време търгове не се провеждаха. С тази сума, от началото на годината досега, от продажби на активи – недвижими имоти, движими вещи и превозни средства, приходната администрация в Хасково е събрала малко над 165 хиляди лева.

От НАП апелират при затруднения в навременното плащане на данъци и осигуровки, особено в условията на извънредна епидемична обстановка, гражданите и фирмите да се обръщат към публичните изпълнители на Агенцията.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук