Снимаха и хванаха петима, дрифтили на стадион в Димитровград

контакти

За последните три седмици петима са заловени, след като са дрифтили с автомобилите си на помощното футболно игрище на стадион „Миньор” в Димитровград. Всички те са идентифицирани и санкционирани, благодарение на системата за видеонаблюдение на мястото. Информация и снимки на Фейсбук страницата си сподели кметът Иво Димов.

Градоначалникът възнегодува, че позволилите си подобни волности не мислят, че засягат дейността на подрастващите и нанасят сериозни щети на тревното покритие.

„Резултатът” след тези дрифтове остава дълго да ни тежи, защото засяга спортно-тренировъчния процес на децата ни. Това е по-важно от няколко минутно себедоказване, написа Димов.

Последният дрифтаджия, „орал” с автомобила си Мерцедес с пазарджишка регистрация на помощното игрище, е от Димитровград.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук