СНЕЖНА РАДОСТ С МЕНЧЕ ВОДА И ЛЕНТА ЗА ЦДГ „РАДОСТ“

Прилагане на мерки в енергийната ефективност
контакти

По време на първия сериозен сняг, който заваля в Димитровград, на 19 декември, заместник-кметът на общината Владимир Митрушев откри ремонтираната сграда на централна детска градина „Радост“, част от обединено детско заведение №4. Символично, с прерязване на лента и менче, се откриха и още една детска градина и три училища по проект за прилагане на мерки в енергийната ефективност в общинската образователна инфраструктура в Димитровград.

Мерки за енергийна ефективност са внедрени в следните общински образователни институции: ЦДГ № 1, ОДЗ № 4, ОУ „П. К. Яворов”, „ОУ Св. Св. Кирил и Методий” – Димитровград, ОУ „Васил Левски” – Ябълково.

Проектът се осъществява по оперативна програма „Регионално развитие“ 2007 – 2013, стойността му е 2 683 742 лв. От тях 2 274 741,15 лв. са безвъзмездно финансиране от Европейския съюз, останалите 409 001,21 лв. е собствен принос на общината. Началото бе в края на 2010 г., краят е обявен за 7 януари 2013 г.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук