Случки по пътя разказва Иван Евлогиев в книга

контакти

Преживени моменти от своя живот разказва Иван Евлогиев в книгата си „Случки по пътя“. Тя бе представена снощи в бистро „Пайнер“ в Димитровград пред много приятели и почитатели на автора. Това е втора книга на Евлогиев, след документалния му роман „Грешникът Иван“, издаден през 2001 г.

Много съм се колебал за написването на книгата, но никога не съм се вземал на сериозно от този факт. Благодарение на приятели и близки хора, реших да събера написани вече неща и няколко допълнителни. Много от описаните герои са действителни и това наистина са случки, които са ставали, разказа Иван Евлогиев.

Вярвам, че като почнете да четете книгата и на вас ще ви е недостатъчна, както беше при мен, сподели Валентина Иванова, редактор на изданието. В жанра на късия разказ Иван Евлогиев е ярък представител. Колоритът е голям, многообразен, амплитудата е страхотна, допълни поетът Петко Каневски.

Илюстрацията на „Случки по пътя“ е на художника и почетен гражданин на Димитровград Христо Панев, оформлението на корицата е дело на твореца Гроздан Грозев, бе пояснено при представянето, което премина с прочитане на част от разказите, изпълнение на песни и много разговори.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук