Слуховете за моята смърт са силно преувеличени. Слави Трифонов – рептил

По повод на някои боклуци, които пишат в интернет, искам да цитирам Марк Твен: „Слуховете за моята смърт са силно преувеличени„. Това написа на фейсбук страницата си председателят на партия „Има такъв народ“, като завършва изявлението си така: Слави Трифонов – *рептил.

Трифонов не посочва причината за гневния си пост, но най-вероятната е появилата се по-рано информация, че е бил в болница днес.

Интерпретациите около новината явно са го изкарали извън нерви, които са станали повод за думите му. Иначе, председателят на ИТН е бил на контролен преглед, свързан с прекарана от него инфекция от коронавирус, като не е бил хоспитализиран.

Здравословното състояние на Слави Трифонов неведнъж през годините, а и в последните месеци и дни е ставало повод за коментари. Самият той се е шегувал с тази и други теми, подхвърляйки и иронични забележки, както и в случая, но с по-остър тон.

* рептили –  предполагаемо влечугоподобни хуманоиди, честа тема в научната фантастика, теория на конспирацията, уфология и т.н.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук