Служителите на МВР честват професионалния си празник

Служителите на МВР честват професионалния си празник на 5 юли. На тази дата преди 142 години е създадено ведомството на вътрешните работи.

За отбелязване на празника, в София са предвидени тържествена церемония пред  Паметника на Незнайния воин и Паметника на загиналите при изпълнение на служебния си дълг служители на МВР, награждаване на служители и концерт.

Поздрав към състава отправи директорът на Областната дирекция на МВР в Хасково старши комисар Венцислав Кирчев (на снимката).

Благодаря Ви за ежедневното себеотдаване, усилия, храброст и чувството за дълг към обществото, пренебрегвайки понякога семействата си и личното си удобство. Приемете дълбоката ми признателност за грижата, човечността и всеотдайността Ви в службата…, казва в поздравлението си старши комисар Кирчев.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук