СЛОЖИХА ЗВЕЗДАТА НА НАЙ-ГОЛЯМАТА КОЛЕДНА ЕЛХА В БЪЛГАРИЯ, СВЕТВА НА 27-И

С пълна сила тече подготовката за празниците в Димитровград. През миналата седмица започна профилактиката на Коледното дърво – най-голямата жива елха в България. Днес бе сложена звездата на върха. Предстои в следващите дни то да се окичи с осветителни тела и украси, които ще изненадат с нова визия, обещаха от Общината.

Елхата ще светне на 27 ноември /четвъртък/, от 17:30 часа, на площад „България“. Запалването осветлението на Дървото на надеждата ще осъществят Дядо Коледа и младата певица Крисия, заедно с кмета Иво Димов. Тържеството ще бъде съпътствано от богата програма. Деца и родители ще приготвят на място курабии, в коледни къщички малчуганите ще творят коледни изненади…

Елхата е висока над 30 метра. Нейните светлини ще огряват централния площад през целия празничен период. От началото на декември трябва да светне и празничното осветление в целия град.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук