СЛЕД 12 ГОДИНИ ЗАЕДНО, МИХАИЛ И ТАНЯ СТАНАХА СЕМЕЙСТВО

контакти

След 12 години заедно, Михаил Милков и Таня Костанева станаха семейство. Венчавката им се състоя в Пловдив.  Църковен брак те сключиха в храм „Свето Преображение Господне“. Граждански – в ресторант „Виенски павилион“, намиращ се на територията на Международния панаир, където почерпиха и гостите си на сватбата.

Михаил е от Димитровград, Таня – пловдивчанка. Съдбата ни събра преди толкова много години. Имали сме хубави и трудни моменти, каквито има при всяка една връзка. Щастливи сме, че успяхме да съхраним отношенията си и да поемем заедно по пътя на съвместния живот, споделиха младоженците. Плановете им, засега, са да поживеят по малко в Пловдив и по малко в Димитровград, пък, както се нареди.

На младоженците кумуваха Пантелей Проданов и неговата сестра Станислава. Радваме се, че нашите приятели, след толкова години заедно, се решиха на тази стъпка. Поздравяваме ги, защото в днешно време все по-малко млади хора го правят, коментираха кумовете.

Честито на младото семейство Милкови! Нека имат здраве, щастие, разбирателство и детски смях скоро да огласи дните им!

baner-wid

Ban-ODПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук