СЛЕД СЕДМИЦА ПРАВЯТ ПЪРВА КОПКА НА ЗАВОДА НА „ЯЗАКИ“

След по-малко от седмица ще бъде направена първата копка на завода на японската компания „Язаки“. Официалната церемония ще се състои на 28 юли, от 14:00 часа, на обособената територия между Хасково и Димитровград. Тя се организира от „Язаки България“ и „Хоризонт Иванов“ – фирмата, която ще извършва строителството.

auto-bannerПо непотвърдена, засега, информация, на събитието ще присъства министър-председателят Бойко Борисов. Очакват се министри, мениджъри от централата на „Язаки“ и други официални лица.

В предприятието ще се асемблират кабелни инсталации за автомобили, бе обяснено на пресконференция преди около месец. За новия завод вече е издадено строително разрешение. Имот от около 50 дка, пък, осигури Община Димитровград на „Хоризонт Иванов“, за депониране на хумус.

Същевременно, започнаха интервюта, с желаещи да започнат работа в „Язаки“… За наетите ще бъде осигурен безплатен транспорт, храна в стол, работно облекло и други социални придобивки.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук