Обсъждат публично проекта за бюджет на Димитровград за 2021 година, след седмица

контакти

След малко повече от седмица – на 3 февруари /сряда/ от 17:30 часа в зала „Гроссето“ ще бъде проведено публично обсъждане на проекта за бюджет на Община Димитровград за 2021 г., съобщават от общинска администрация.

Покана да вземат участие – към гражданите и юридическите лица, които има регистрация, осъществяват дейност или ползват услуги на територията на община Димитровград, отправя кметът Иво Димов.

На срещата с местната общност ще бъдат представени годишните цели, приоритети и намерения и тяхното финансово отражение в бюджета, който ще се реализира през 2021 година. Очакват се мнения, предложения и становища.

Предвид пандемичната обстановка, ще бъдат спазени всички противоепидемични мерки, въведени в страната към датата на провеждане на публичното обсъждане.

Проектобюджетът за 2021 г. е в размер на 54 221 085 лева и както писахме, е най-големият от приеманите до момента. Предстои той да бъде разгледан на февруарското заседание на Общинския съвет. Кои са основните приоритети, заложени в новата финансова рамка, вижте на страницата на Община Димитровград – тукПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук