След подписка, заделят средства за ремонт на улица в Димитровград

Средства, за рехабилитация на ул. „Иван Богоров“ в Димитровград, ще бъдат заложени за разглеждане, при актуализиране бюджета на Общинско предприятие „Благоустрояване“ през настоящата година. Това става ясно от отговор на кмета Иво Димов към живущи на посочената улица.

В средата на февруари около 80 от тях поискаха с подписка да бъде разгледана възможността за ремонтиране на отсечката, намираща се в близост до професионална гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“. В приложената към нея молба посочиха, че улицата не е преасфалтирана от 1975 г. насам…, както и че другите улици в този район са оправени.

В отговора се посочва, че специалисти от Общинска администрация са извършили оглед на посочения адрес, след което е взето решението, при актуализиране на бюджета, да бъдат заложени средства.

Радваме се, че има надежда нещата да се получат. Надяваме се, че ще стане така, споделиха жители на ул. „Иван Богоров“ и благодариха за положителния отговор.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

  1. ЗА РЕМОНТ НА УЛИЦИ ПЛЕДИРАМ ДА СЕ ПОГЛЕДНЕ И КВ.ГАБЕРА..3 УЛИЦИ КОИТО ПЛАЧЯТ ЗА РЕМОНТИ-ОСОБЕНО УЛ.М.КАМЪК-БОРДЮРИ ХЛЪТНАЛИ ПОД НИВОТО НА УЛИЧНОТО ПЛАТНО ТРОТОАРИ ПО КОИТО СА ПАРКИРАЛИ КОЛИ ,ИЗПОЧУПЕНИ ПЛОЧКИ ,,И Т.Н-И ПИТАМ гн.КМЕТА -ПОЧТИ ВСЯКА СУТРИН МИНАВА ВОДОСТРУИКА И ПОЛИВА БУЛ.ХР БОТЕВ И БУЗЛУДЖА- И УЛИЦАТА ОТ У-ЩЕ ВЛЛЕВСКИ ДО -УЛ-МЛКАМЪК-А ОСТАНАЛИНТЕ 4 УЛИЧКИ ПО -200метра -ВЪОБЩЕ НИКОГА НЕ СА ПОЧИСТВАНИ ,А СЕ ПОЧСТВАТ ОТ БАБИТЕ КОИТО ЖИВЕЯТ НА ТЕЗИ УЛИЦИ-А ЗА ИЗМИВАНЕ ДУМА ДА НЕ СТАВА-гн.-КМЕТЕ И НА ТЕЗИ УЛИЦИ ЖИВЕЯТ -ХОРА

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук