Слави Трифонов за Петър Илиев: Ако е плагиатствал, е било преди да съществува ИТН

Към симпатизантите: Може да ви се случи същото, затова се налага да бъдете перфектни

Дали Петър Илиев е плагиатствал или не – ние не можем да знаем, защото нито сме специалисти, нито сме отговорни за нещо подобно, а и това е казус, който, ако въобще се е случил, е бил много отдавна, много преди да съществува „Има такъв народ“, написа по темата на страницата си председателят на партията Слави Трифонов.

Че има данни за плагиатство в книгата на Петър Илиев „Компетенцията на Народното събрание“ бе заключението на Етичната комисия към Софийския университет, където Илиев е преподавал право. Самият той коментира, че тази комисия не е органът, който има право да се произнася със становище по казуса…

Петър Илиев беше едно от предложенията на „Има такъв народ“ за министри, припомня в изявлението си Трифонов… ако въобще се беше стигнало до възможността „Има такъв народ“ да реализира правителство.Това беше отдавна. Оттогава се случиха много неща. Правителство на „Има такъв народ“ не беше съставено, а сега идват нови избори, казва той. И допълва:

Петър Илиев не е бил във властта, не е отговарял за магистрали, за пари, и за каквото и да било, свързано с власт.

Ние разбираме, че огромният интерес към него всъщност е интерес към нас, към нашите решения и нашите действия, но единственото, което можем да кажем по въпроса, е:

Ти, който симпатизираш, участваш или ще симпатизираш и ще участваш в „Има такъв народ“, ти, приятелю, приятелко, с теб може да се случи това, което се случи с Петър Илиев. Затова се налага да бъдеш перфектен.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук