Слави Трифонов: Асен Василев винаги говори истината

контакти

Асен Василев е чист като сълза от сърна, защото винаги говори истината. Така е, аз му вярвам, публикува свое изявление на страницата си Слави Трифонов, след участие на финансовия министър по една от националните медии, в което коментира  случая с имота на ул. „Чаталджа“.

Всичко е наред, няма проблеми, той не е виновен, няма далавера. Всичко това, което се говори, е измислица на зложелатели… Асен Василев не просто винаги говори истината, той е измислил истината и за доказателство сега ще ви пусна едно друго негово интервю, в една друга национална медия, в което създателят на истината, Асен Василев, отново говори истината. Да слушаме с уважение и благоговение създателя на истината Асен Василев и да се радваме, че той е наш сънародник, подчертава Трифонов.

Няма никаква драма със сградата на „Чаталджа”… Не мисля, че има скандал. Има опит да се нанесе репутационна щета срещу мен, за което завеждаме дело, заяви Василев по цитираната национална медия. Според Василев случаят „Чаталджа“ няма да се отрази на поста му при ротацията. И допълни, че няма да е вицепремиер, защото не иска.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук