СЛАВИ БИНЕВ ОБМИСЛЯЛ ДА СЕ ОТКАЖЕ ПОЛИТИКАТА

Слави Бинев

Обмислял съм многократно да се откажа от политиката. Смятам, че ако човек продължава да се блъска в една стена, е глупаво да бъде тъповато инатлив, заяви пред ТВ 7 депутатът на Патриотичния фронт от Хасково Слави Бинев.

Според Бинев, у нас няма истина, а някои от медиите се ползват за пренареждане на основните приоритети в обществото. Внушенията и манипулациите вземат връх и задължение на всеки депутат е да не мълчи, подчертава патриотът. Бинев изнесе данни, според които България се оказва на 106 от общо 180 места в класацията на „Репортери без граници“.

Преди нас е повече от половината Африка и фактът, че тази тема не е основна в медиите, означава, че има нещо, отбеляза Слави Бинев. Депутатът смята, че не става въпрос дали някой може или не може да каже нещо, а за обективност и манипулации. Един проблем, който трябва да започне да се решава от Съвета за електронни медии /СЕМ/.

office2 ban

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук