Скринингови прегледи със специалисти от „Майчин дом“ на 25 февруари в Димитровград

контакти

На 25 февруари 2023 г. (събота) в гинекологичния  кабинет в Медицински център „Шанс” в Димитровград ще се провеждат скринингови прегледи със специалисти от най-голямата АГ университетска болница в страната „Майчин дом”. Прегледите ще се извършват с предварително записване, като пациентите могат да ползват направления.

Прегледите  се осъществяват в резултат на споразумение за сътрудничество между Община Димитровград и Специализирана болница за активно лечение по акушерство и гинекология „Майчин дом”, за съвместна дейност в областта на здравеопазването, чрез извършване на онкологичен скриниг, стерилитет и обща гинекология.

Прегледите ще бъдат извършени от д-р Николай Гешев, асистент по акушерство и гинекология в Клиника Патология на бременността, СБАЛАГ „Майчин дом“.  Д-р Николай Гешев е специалист по акушерство и гинекология в София с медицински опит и интереси в областите ултразвукова диагностика, проследяване на бременност, скрининг в онкогинекология, колпоскопия и лечение на лезии на маточната шийка.

За предварително записване телефон: 0897079757Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук