СКАНДАЛ: ЮМРУЦИ И ПОЛИЦЕЙСКИ ИЗСТРЕЛИ В РОМСКИЯ КВАРТАЛ

С юмруци и полицейски изстрели премина свада в димитровградския ромски квартал „Изгрев“. Семеен скандал предизвика сбиване там вчера следобед. Разпра си спретнали живеещите на семейни начала 31 годишен и 16 годишна. В нея се намесили техни роднини – двама мъже и 13 годишен, раздавайки щедро токати.  Скоро пристигнала патрулката от полицейското управление. Униформените многократно предупредили побойниците да престанат, но те не обърнали внимание на призива им. Един от полицаите се принудил да стреля седем пъти във въздуха със стоп патрони. Чак тогава участниците в скандала се укротили.

Единият от мъжете е с контузия на главата, а другият – с фрактура на лявата ръка. Момчето пък е с поражения в областта на носа. От участниците в побоя е задържан 31-годишният. Състоянието на останалите не позволява задържане, съобщават от областната дирекция на МВР. Работата по случая продължава. 

Леки като перо, нежни като ласка – бельо и пижами БОРЕТТИ  Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук