Скандал с общински съветник на пътя? Държавен автомобил с пробита гума

контакти

Скандал е възникнал, след проверка от Агенция „Пътна инфраструктура“ /АПИ/ на трактор, близо до село Радиево. По неофициална информация, в него е замесен общински съветник от местния парламент в Димитровград.

От Областната дирекция на МВР в Хасково потвърдиха за подобен случай. Потърсен за коментар, директорът – старши комисар Ангел Цанков информира, че е образувано досъдебно производство и тече разследване. Причината е умишлено спукана гума на колата на АПИ.

Повече подробности даде говорителят на ОД на МВР Нина Николова. Инцидентът е станал на 3 април в 14:40 часа, до димитровградското село. Сигнал за него е получен в районното управление на полицията в Димитровград.

Екип на АПИ забелязва по пътя да се движи извънгабаритна селскостопанска техника и решава да я провери. Тракторът шофирал Р. М., на 31 години, от хасковското село Стамболийски. Водачът се оказва без документи в себе си. Донася ги по-късно собственикът на машината. Той е на 41 години, с инициали Т. Н. Малко след пристигането му, служителите на агенцията виждат, че задната гума на Дачията им е продупчена. А за това, че е направено умишлено, сочел оставен до гумата нож.

Разследването се води срещу неизвестен извършител, посочват от Областната дирекция на МВР.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук