Сирени ще звучат от „Неохим“ на 1 октомври. Без паника!

Локалната система за оповестяване на „Неохим“ АД ще бъде задействана на 1 октомври 2021 г. от 11.00 часа. Това гласи заповед на прокуриста на компанията Стефан Димитров, съобщават от офиса му.

Стартирането на автоматизираната система за оповестяване при промишлени аварии на територията на торовия производител е във връзка с провеждането на национална тренировка и съгласно утвърдения „План за провеждане на тренировка“ по задействане на сигнално-оповестителната система на азотно-торовия завод.

От ръководството на компанията съобщиха, че държат да информират и населението на община Димитровград, за да не се създава излишна паника при задействането на сирените, които ще бъдат чути и по малките населени места. Опасност за здравето и живота на хората няма.

Експертите на Служба „Безопасност и здраве при работа и Трудова медицина“ ще извършат предварителен инструктаж на всички служители, участващи в учението. Всички работещи в компанията също ще бъдат информирани за тренировката.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук